Valpträff

I bustagen.... I bustagen....

I helgen var det då dags för A-kullens valpträff. 7 månader har de hunnit bli.  Så roligt att se alla fyra tillsammans igen. Akilles var det extra roligt att träffa för honom hade vi inte sett sedan i somras och då var han fortfarande en söt liten valp. Nu var han en stilig, relativt nyklippt herre med härliga bruna lockar. Vet inte om han minns mig men jag blev överöst av pussar och var tillräckligt "kompis" för att få klia magen. Sådant värmer. Alicia superglad som vanligt. Den damen älskar människor. Så glad att hon nästan slår knut på sig själv. Attila däremot hälsar när hon får lust, vilket är detsamma som när någon har gott godis att bjuda på. Både Argos och Attila är riktiga matvrak, precis som mamma.

Det blev två jättetrevliga dagar med både bus och en massa hundprat. Och så hundträning förstås. Lördagen med fokus på allmänlydnad. Vi körde många inkallningar i "rörig" miljö.  Söndagen var blåsig så istället för sök övningar utomhus blev det leta-övningar inomhus.  Alla fyra hundar OCH hussar och mattar var så duktiga.

Tack alla för att ni kom; Johan, Sara, Isa och Viggo med Akilles och Els-Britt och Björn med Alicia. Det här gör vi om nästa år :-)
Till slut lite foton från helgen.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Curt Gustavsson » Chili:  ”Roligt att se de dina "badgäster". Vännerna omkring vill naturligtvis vara med a..”

  • Inger » Nyfriserade:  ”Precis lagom med päls men vad jag mest ser är hur stora de blivit!”

  • Pia » Detta är ett blogginlägg:  ”Fin hemsida! Jättebra presentation av fina Freja!! Lycka Till!”

  • Janette Andersson » Detta är ett blogginlägg:  ”Hej! Trevligt med en ny hemsida. Den ser riktigt trevlig ut Kram Janette // Sjöb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-