Mölndal och Sätra Brunn

Argos Argos

För mer än 1.5 år sedan anmälde jag mig till en hundinstruktörs-utbildning. Mest bara för att det är så intressant med hundars beteende. Jag fastnade för Mickie Gustafsons utbildning nere i Mölndal. Nu har vi äntligen haft kursstart. En spännande helg med fokus på etologi. Det blir att åka till Mölndal en helg till i november, sen är det distans för hela slanten. Böcker att läsa, studera hund- möten, hundträning, ja listan är lång. Men så kul. Jag har ju lyxen av att kunna studera Kristers kursare var och varannan kväll också. 

Nu i helgen var det perroseminarium i Sätra Brunn. Vår rasklubb var arrangör och två aktuella ämnen behandlades. Lördagen var vikt åt våra hundars mentalitet. Vi diskuterade olika mentaltester och fick en redovisning av cBARC av Kenth Svartberg. cBARC är en enkät där vi som hundägare svarar på ett antal frågor om hur vår hund reagerar i olika situationer. På söndagen pratade Susanne Åhman om  hundens hud och de olika åkommor man kan råka ut för. Återigen två intensiva och mycket informativa dagar tillsammans med ett glatt gäng perroägare.

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Curt Gustavsson » Chili:  ”Roligt att se de dina "badgäster". Vännerna omkring vill naturligtvis vara med a..”

  • Inger » Nyfriserade:  ”Precis lagom med päls men vad jag mest ser är hur stora de blivit!”

  • Pia » Detta är ett blogginlägg:  ”Fin hemsida! Jättebra presentation av fina Freja!! Lycka Till!”

  • Janette Andersson » Detta är ett blogginlägg:  ”Hej! Trevligt med en ny hemsida. Den ser riktigt trevlig ut Kram Janette // Sjöb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-