Hundträning

Så här fint var det på vårt träningsområde häromdagen. En underbar regnbåge låg över hela området. Annars är det mycket hundträning just nu. Chili har gjort lite paus i sin sökträning och vi kör nu lite personspår istället. Lite konstigt tyckte han först, van som han är att ha hög nos. Men med lite träning kommer det gå jättebra. Det får bli ett foto från fikat... någon dag innan all päls åkte av. Jag har bestämt mig för att det inte blir några fler utställningar för honom i sommar (han har ju sina två cert och måste bli 2 år innan han kan ta championatet) så nu är han kortklippt, och så fin då också.

Chili och jag softar på fikat.
Chili och jag softar på fikat.
Precis nyklippt
Precis nyklippt

Attila och jag går på lydnadskurs. Hon tycker nog att leka med bollen är roligare men det tar sig och duktig på kontakt är hon iallafall.

Favoritleksakerna, gärna två åt gången tycker Attila
Favoritleksakerna, gärna två åt gången tycker Attila
Attila på lydnadskurs
Attila på lydnadskurs

Freja gillar att följa med även om det bara är för att ta en promenad. Hemma är det katterna som är mest intressanta just nu. Men varför ska de gömma sig i vedbon?

Freja
Freja
hallåååå.....
hallåååå.....

Det har varit en prövotid för våra fyra killar hemma. Mocca har löpt för första gången. Mycket pip och ylande har det varit från uppvaktande herrar men de har hållit sams och i det stora hela har det fungerat jättebra. Idag visar det sig att även Freja löper... så  vi har ytterligare tre veckor med passande i grindar och ledsna pojkar framför oss. Vilken härlig start på min semester  ;-)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Curt Gustavsson » Chili:  ”Roligt att se de dina "badgäster". Vännerna omkring vill naturligtvis vara med a..”

  • Inger » Nyfriserade:  ”Precis lagom med päls men vad jag mest ser är hur stora de blivit!”

  • Pia » Detta är ett blogginlägg:  ”Fin hemsida! Jättebra presentation av fina Freja!! Lycka Till!”

  • Janette Andersson » Detta är ett blogginlägg:  ”Hej! Trevligt med en ny hemsida. Den ser riktigt trevlig ut Kram Janette // Sjöb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-